۶ شرط موفقیت

6 شرط موفقیت

۶ شرط موفقیت

همیشه صحبت در مورد برنامه ریزی ، پیشرفت و موفقیت کار آسانی است؛ در حالی که عمل به همین برنامه ریزی،کار هر کسی نیست؛ به همین دلیل است که از بین میلیون ها آدمی که هر سال برای سال نو برنامه ریزی می کنند، فقط تعداد اندکی به آرزوهای شان می رسند. حال شما می توانید انتخاب کنید که عضو کدام دسته باشید؛ اکثریتی که هر روز در جا می زنند یا اقلیتی که سختی را را به جان می خرند و هر روز پیشرفت می کنند. اگر دسته دوم را انتخاب کرده اید، به شما تبریک می گوییم! اکنون که قصد دارید قدم در راه موفقیت بگذارید. باید با شش شرط اساسی موفقیت آشنا باشید؛

بطور کلی موفقیت ۶ شرط دارد:

  • افراد موفق آرامش خاطر دارند.
  • افراد موفق در سلامتی کامل به سر می برند و انرژی زیادی دارند.
  • روانشناسان طی تحقیقاتی که انجام داده اند متوجه شدند وقتی ما به میزان مشخصی از آرامش خاطر، تندرستی و سلامت جسمانی می رسیم، به روابط با دیگران فکر می کنیم. پس سومین شرط موفقیت، داشتن روابط محبت آمیز با دیگران است.
  • چهارمین شرط موفقیت، استقلال مالی است یعنی اینقدر پول داشته باشید که نگران از دست دادن کار و پولتان نباشید. حالا این مقدار پول که احساس استقلال مالی کنید برای افراد مختلف متفاوت است. مثلا ممکن است برای یک نفر ۳۰ میلیون در سال باشه و برای نفر بعدی، ۱۰۰ میلیون در سال هم کم باشه. ولی مهم اینست که به میزانی از استقلال مالی برسیم که نگران اجاره خانه و پول قبض ها و معاش روزانه خود نباشیم. یکی از اهداف ما در آکادمی رشد هم همین است که شما را به استقلال مالی برسانیم.
  • پنجمین شرط موفقیت، داشتن هدف های روشن و شفاف است. وقتی ما به عنوان انسان می توانیم زندگی کاملی داشته باشیم که هدف های روشنی داشته باشیم که به آنها اعتقاد کامل داریم. خیلی از نویسندگان موفقیت و رشد شخصی گفته اند که داشتن هدف و معنی در زندگی، مهمترین محرک انسان محسوب می شود.
  • و در آخر، ششمین شرط موفقیت، احساس رضایت فردی یا به قول آبراهام مازلو، خودشکوفایی است. یعنی در درون خود احساس کنیم که ما همانی می شویم که بعنوان یک انسان می توانیم شویم.

اگر این شش شرط را در زندگی خود دارید، فرد موفقی به شمار می روید.

همه ما میزان موفقیت هایمان را در زندگی، به میزان موفقیت در عوامل شش گانه ای که اشاره کردیم، می سنجیم. اما چرا تعداد بسیار کمی از مردم  را موفق حساب می کنیم؟

ما در یکی از ثروتمندترین و پرنعمت ترین ادوار تاریخی جهان زندگی می کنیم. به سطحی از امکانات و زندگی دست پیدا کرده ایم که تا چند سال پیش خوابش را هم نمی دیدیم. اما هنوز خیلی از افراد، از کار خود، از خانواده خود، از میزان سلامت خود ناراضی هستند!

خیلی از افراد چاق هستند، زیاد سیگار می کشند، اخیرا زیاد قلیون می کشند، در غذا خوردن افراط می کنند، و همیشه نگران هزینه ها و اجاره خانه و … هستند. دست کم ۸۰ درصد کسانی که بازنشسته می شوند، یا کاملا مفلس هستند یا اینقدر بی پول هستند که برای امرار معاش خود به دیگران وابسته اند.

علی رغم ۳۰ سال کار با حقوق مکفی و فرصت های زیادی که برای یادگیری و رشد داشتند، تنها ۵ درصد از آنها در زندگی، استقلال مالی دارند!

جاده موفقیت

می دانید یکی از دلایل عدم موفقیت چیست؟

یکی از دلایل عدم موفقیت، اینست که وقتی چشمان خود را به این دنیا باز می کنیم، MANUAL یا دستورالعملی برای زندگی نداریم. ما بصورت یکی از پیشرفته ترین و پیچیده ترین موجودات زنده جهان متولد می شویم، ولی دستورالعمل اینکه چگونه بهترین نتیجه ها را بگیریم، نداریم.

مثل اینست که به فروشگاهی برویم، ک کامپیوتر بخریم، و آن را به خانه بیاوریم، و وصل کنیم. تازه متوجه می شویم که بلد نیستیم آن را راه اندازی کنیم و بهترین استفاده را از آن ببریم.

یکی از اهداف ما در آکادمی رشد اینست که این MANUAL یا دستورالعمل را در اختیار شما قرار دهد. تا از وجود خود بهترین استفاده را ببرید. تا زندگی ثروتمندی داشته باشید. سبک زندگی که آرزوی آن را دارید، بسازید.

 

روش های کسب درآمد از اینترنت

 

درباره

آکادمی رشد در زمینه های راه اندازی کسب و کار اینترنتی، توسعه کسب و کار اینترنتی، بازاریابی اینترنتی، ایجاد سیستم کسب و کار و توسعه کسب و کار ، سئو، رشد فردی و حرفه ای و آموزش سرمایه گذاری فعالیت می کند و تابحال دوره های جامع صفر تا صد کسب و کار اینترنتی، هوش رقابتی، موفقیت با مدیتیشن، جادوی پیام های پنهان، راه اندازی سایت با وی پی اس و میلیونر دیجیتالی را با هدف موفقیت شما در کسب و کار اینترنتی، رشد فردی و کسب درآمد از اینترنت تهیه کرده است.

داغ ترین ها

چالش 21 روزه تغییر عادت ها

چالش ۲۱ روزه تغییر عادت ها

چالش ۲۱ روزه تغییر عادت ها بسیاری از عادت ها در طی زمان و کاملا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =